Halmstad 035 - 19 19 80 | Hallstahammar 0220 - 28 27 80 | info@hardservice.se

VI ERBJUDER KUNSKAP

Från materialval till färdigbehandlad produkt.

EXPERTHJÄLP till ert förfogande

Flertalet av våra medarbetare har varit i branschen i många år och vi erbjuder våra kunder ett gediget kunskapsstöd! Genom att sätta oss in i era behov och förstå er affär kan vi vara behjälpliga redan vid ritningsstadiet. Vi har löst många knutar som ingen har lyckats med tidigare och det är också därför vi är involverade i flertalet utvecklings- och testprojekt med flertalet industrier, myndigheter och lärosäten.

Vi har experter som ger er stöd och erbjuder sin kunskap för att göra er produkt bättre, produktion effektivare och affär mer lönsam. Vi vill påstå att våra kunder får tillgång till branschens mest kunniga!

Hur kan vi hjälpa er?

Hardservice-Heinz-Kaiser-Hardmastare

Mats Andersson

Mats har en bredd i sin roll och har god inblick i kvalitetsprocesser och projektledning. Han stöttar er i frågor främst kring bandugnshärdning, lödning samt produktionsteknik där han är vassare än de flesta.

0705 - 909 116

Hardservice-Heinz-Kaiser-Hardmastare

Heinz Kaiser

Heinz har medverkat vid framtagning av flera patenterade nitrerprocesser och är en av de främsta på området. Han är projektledare och extremt duktig i labbet där han undersöker, felsöker och vägleder – samt håller utbildningar i labbkunskap.

0739 - 012 860

Hardservice-Johan-Kinell-Chefmetallurg-Affarsutveckling

Johan Kinell

Johan är metallurg och därför väldigt kunnig på material. Förutom vid val av material stöttar han även er vid val av metod samt utvecklar såväl produkten som affären med våra kunder. Johan ansvarar även för alla våra utbildningar.

0709 - 554 409

VI KAN VÄRMEBEHANDLING!

Vill du och dina medarbetare öka er kunskap på egen hand är ni välkomna att ta del av vår HärdWiki® som ni hittar till via länken nedan. Vi håller även utbildningar och erbjuder kurser via vår HärdAcademy®. Innehållet där kan skräddarsys helt och hållet efter era behov, följ länken för mer info. Att vara tillgängliga för våra kunder är en del av vår affärsidé och inget vi tummar på. Därför är ni välkomna med era funderingar kring materialval, metoder, materialegenskaper, härddjup, formförändringar, produktionsekonomi och allt däremellan som kan ha en koppling till härdning, värmebehandling och materallära.

HÄRDACADEMY®

Utbildningar om härdning, värmebehandling och materiallära.

HÄRDWIKI®

Vår kunskapsbank inom härdning, värmebehandling och materiallära.

035 - 19 19 80