Halmstad 035 - 19 19 80 | Hallstahammar 0220 - 28 27 80 | info@hardservice.se

Välkommen superhjältar!

När våra medarbetare växer upplever vi framgång!

Vad är grejen med Härdservice?

Vi är ett företag på stark tillväxt och verkar inom en spännande nisch i industrin. Det innebär att du har chans att förvärva unik kunskap och har därför lovande utvecklingsmöjligheter. Sedan starten för 50 år sedan har vi gjort det vi har sagt och de senaste åren har vår framfart varit nästintill episk! Vi ritar ständigt om kartan för vår bransch – ja, så är det faktiskt! – eftersom vi har fattat grejen. Vi grundar all vår verksamhet på att knyta till oss medarbetare som är duktiga på det de gör, är motiverade och känner engagemang, utvecklas och växer tillsammans med oss, men framför allt har vi KUL på jobbet!
Är du vår nästa HärdHero™?

Varför ska du bli en av oss?

På Härdservice är vi tillräckligt stora för att göra skillnad i våra kunders affärer men tillräckligt små för att fortfarande bry oss om dem men framför allt: varandra! Vi jobbar i små teams och vi hjälps åt för att nå dagens mål. Den gemensamma frukosten är helig och sammansvetsar oss som grupp och utgör samtidigt en viktig portal för informationsutbyte. Eftersom vår organisation är ganska liten i jämförelse med andra industrijättar är det nära till beslut. Det är också öppet för förslag eller önskemål från medarbetarna oavsett om det gäller smartare lagersystem, godare kaffe eller hörselkåpor med radio. Du har chans att påverka i stort och i smått eftersom vi är små nog att lyssna och bry oss.

Personlig utveckling

Vi uppskattar olikheter hos våra medarbetare eftersom vi behöver en variation av kompetenser för att växa vidare och nå våra visioner! Vi har ett kompetenserbjudande till våra kunder – HärdAcademy® – och detta erbjuds även våra medarbetare som steg i vårt medarbetarekoncept som vi kallar HärdHeroPlan™. Detta är en kompetens- och utvecklingsstege där medarbetare lotsas framåt och förvärvar unika kunskaper inom härdning, värmebehandling och materiallära vilket binds ihop med utveckling inom vår egen verksamhet, metoder och processer.  Utvecklingen enligt HärdHeroPlan™ tillsammans med framtida möjligheter att förvärva ansvarsområden är givetvis lönegrundande eftersom organisatorisk kunskap måste belönas!

Kul på jobbet

Givetvis finns det en verksamhet och en produktion att sköta och det är därför vi alla är här, men det är ändå viktigt att vi har kul på jobbet! Vi äter, fikar, spelar pingis på rasten, tar en glass eller grillar en fredagslunch. Fyller någon år? Då bjuder vi på tårta (eller frukt för den målmedvetne). Vi har varierade bakgrunder och ursprung och har olika intressen vilket gör att våra diskussioner är intressanta och jargongen är avslappnad och genuin och alltid, alltid respektfull. Här får man verkligen vara sig själv och vi tycker att olikheter berikar.

extra guldkant på din anställning

Vi vill att du som anställd mår och har det bra på jobbet och arbetar i en säker och uppmuntrande arbetsmiljö. Det finns fler förutsättningar som skapar trivsel på och även utanför jobbet. När vi skapar tillväxt i vår verksamhet är det de anställda som har bidragit. Detta vill vi så klart belöna och gör så genom ett årligt kollektivt, bonussystem. Det finns även möjlighet till individuella bonusar. Och förutom detta så har vi en hel drös med förmåner och inslag som vi erbjuder våra medarbetare för att visa vår uppskattning och lägga en gulkant på deras anställning.  

TJÄNSTEPENSION

Självklart erbjuder vi tjänstepensionslösning inkl försäkringar, mm. 

FÖRÄLDRARLÖN

Vi kompenserar med 10% av din föräldrapenning.

ARBETSTIDSFÖRKORTNING

Tidig fredag eller extra dag på våren? Niemas problemas!

FRISKVÅRD

Hos oss får du ett bra friskvårdsbidrag i kombination med vissa aktiviteter godkända på arbetstid.

KOMPETENSTRAPPA

Vi har en tydlig plan för din utveckling – om du vill – och belönar kunskapen därefter. 

BONUSSYSTEM

Du har varit med och bidragit – och det vill vi gärna belöna när vi kan!

KUNSKAPSUTBYTE

Byt plats med din kollega på annan ort under en vecka – om du vill. 

PERSONALAKTIVITETER

Vi skapar gemensamma minnen! 

AW & EXTRA GOTT

Vad gör vi nästa gång? Någon tar tag i det – vi betalar!

TÅRTA, GLASS & KANELBULLE

Det finns alltid glass i frysen och det finns alltid någon eller något att fira! 15 sorters kaffe kompletterar upplevelsen.

SKICKA EN HÄLSNING!

Visste du att båda våra platschefer var tidigare kockar och krögare?!? Så det är inte din bakgrund som avgör om du kommer att lyckas i rollen som HärdHero™ utan din inställning till vår verksamhet, dina kollegor din värderingsgrund och dina personliga egenskaper. Allt annat kommer vi att lära dig!  Skicka en hälsning så börjar vi där!

Hej! från några av oss:

Anders-Hardservice-Hallstahammar
Jimmy-Hardservice
Jörgen-Hardservice-Halmstad
Adam-Hardservice-Halmstad
Isak-Hardservice-Hallstahammar
Joel-Hardservice
Robel-Hardservice-Hallstahammar
Patrik-Hardservice-Hallstahammar
Jerry-Hardservice-Halmstad
Diddi-Hardservice