Halmstad 035 - 19 19 80 | Hallstahammar 0220 - 28 27 80 | info@hardservice.se

LEDIGA JOBB

Vill du bli medlem i vårt dream team?

PRODUKTIONSPERSONAL i HALLSTAHAMMAR

Vi växer – vi investerar – vi satsar på framtiden! Vill DU följa med? En av våra kollegors dröm om att bli brandman håller på att bli sann och vi behöver därför hans ersättare. Dessutom har vi fått in flera beställningar som kommer in redan efter semestern och vi behöver fler händer – är du vår Superhero?

OM JOBBET

Hos oss arbetar du delvis fysiskt och därför är god grundfysik ett krav med fokus på starka axlar och rygg. Förmågan att planera ”sitt nästa drag” i arbetet är viktig och viljan att lära sig och förstå spelar därför stor roll. Kvaliteten på ditt arbete får inte komma i kläm, trots att vi värderar ett visst tempo som vi tror att du jobbar upp efterhand. Vi uppskattar om du är nyfiken i ditt förhållningssätt och gärna kan komma med egna förslag och förbättringar som för arbetet framåt, både för dig och dina kollegor – det är så vi förstår att du lär dig. Arbetsuppgifterna varierar, men består till största delen av att packa, chargera och behandla gods i industrimiljö där processerna sker i avancerade maskiner.

OM VÅR VERKSAMHET

Vi värmebehandlar och härdar stål till alla industrisektorer: från medicin och livsmedel till försvar- och transportindustrin. Detaljer som flödar genom våra anläggningar kan komma att sitta i motorer eller växellådor, bli stans- eller skärande verktyg, pressformar eller bara hålla bättre och längre som exempelvis medicinsk utrustning. Det finns många applikationsområden och godset varierar i såväl storlek som antal och den ena dagen är inte alltid den andra dagen lik.

VAD ERBJUDER VI?

Som anställd hos oss får du möjlighet att lära dig ett unikt område och för rätt person finns det stor utvecklingspotential att förvärva unik kunskap inom både värmebehandling och materiallära. Vår egenutvecklade kompetenstrappa tar dig flera steg framåt – om du vill – och både kunskap samt grad av ansvar kan komma att växa tillsammans med lön för varje steg.

Vår utgångspunkt är inte att du måste ha jobbat med detta tidigare och din bakgrund får gärna vara annorlunda – så länge framtiden är inställd på oss. Vi sätter stor vikt på flertalet förmågor och egenskaper, så berätta gärna vilka som är dina främsta!

Vi är ett sammansvetsat gäng och hos oss får du förutom flera attraktiva förmåner, gott käk, afterworks mm även många skratt och en härlig gemenskap på köpet! Vi håller till på Eriksbergs industriområde i helt nybyggda, fräscha lokaler – kanske har du sett vår oranga skylt? I mörkret syns den från månen!

PRAKTISK INFO

Omfattningen är 100%, heltid och vi söker minst en ny kollega som kan börja omgående (det kan bli aktuellt med två tillsättningar). Arbetstiden är vanligtvis dagtid, men eftermiddags-kvällsskift samt extrapass kan bli aktuella några gånger per år.

Eftersom vi ombesörjer en del transporter samt både lastar och lossar lastbilar tycker vi det är ett plus om du har både körkort och truckkort. Det är dock viktigare med rätt egenskaper, inställning och personlighet – vilket vi kommer att fokusera på i denna tillsättning.

Eftersom vi stänger för semester v28-31 får du ställa eventuella frågor via vår mail, så återkopplar vi så snart vi kan, dock senast i v32 då vi öppnar och påbörjar gallringsprocessen. Vårt mål är att telefonsamtal samt intervjuer kan hållas från slutet av v32 till och med v34. Blir det ändringar i schemat så kommer det att stå på hemsidan – titta här först!

OBLIGATORISKA FRÅGOR!

Vi undrar:

  • Varför vill du jobba hos oss på Härdservice – vad lockar dig?
  • Varför ska vi anställa just dig – vad gör dig lämpligast?
  • Beskriv din drömarbetsgivare – vad värderar du mest?
  • När du haft en bra dag på jobbet – vad har hänt då?
  • Vad stressar dig mest av allt på jobbet: ange 3 saker?
  • Sist, men inte minst önskar vi veta vilken ingångslön ser du som rimlig för denna befattning?

 

SÖK JOBBET SÅ HÄR

Är du vår nästa Superhero? Välkommen med din ansökan senast 4:e augusti!
Vi kräver inte personligt brev, men vi vill gärna att du

  • Skickar oss ditt CV
  • Svarar på alla ovan frågor.

Frågorna är !OBLIGATORISKA!
Ansökningar utan svar på frågorna behandlas inte. 

 

Du ansöker genom att använda knappen här – den öppnar ditt mailprogram på datorn eller app på telefonen.

Använd INGEN annan adress tack!