Halmstad 035 - 19 19 80 | Hallstahammar 0220 - 28 27 80 | info@hardservice.se

LEDIGA JOBB

Vill du bli medlem i vårt dream team?

MONTÖR METALLPRODUKTER i HALLSTAHAMMAR

Vi har fått in flera beställningar som kommer in redan efter semestern och vi behöver fler händer – är du vår Superhero?

OM JOBBET

Arbetet sker i industrimiljö där processerna sker i avancerade maskiner. Arbetsuppgifterna varierar, men består till största delen av att montera gods inför behandling i vår bandugn. Montaget sker ibland i flera moment och till detta har man olika maskiner och redskap eller arbetar bara manuellt. Du behöver därför uppskatta arbete med repetitiva inslag och det är viktigt att din axel- nacke- och rygghälsa är god.

Du monterar främst – eftersom det är här det största behovet ligger – men du kan komma att hantera hela processen: från montering till att köra genom godset som du sedan ska syna av. Om du är ansvarig hela vägen från detaljdelar till en färdigbehandlad helhet är förmågan att planera ”ditt nästa drag” därför viktig. Kvaliteten på ditt arbete får inte komma i kläm, trots att vi värderar ett visst tempo som vi tror att du jobbar upp efterhand. Vi uppskattar om du är nyfiken i ditt förhållningssätt och gärna kan komma med egna förslag och förbättringar som för arbetet framåt och det är så vi förstår att du lär dig.

OM VÅR VERKSAMHET

Den delen du kommer att jobba med är montering inför lödning i bandugn, men vi har andra processer i vår verksamhet som omfattar värmebehandling och härdning av stål till alla industrisektorer. Om verksamheten kräver det kan det för rätt person bli aktuellt att även avlasta vid de övriga arbetsstationerna, dock inte primärt i början.

VAD ERBJUDER VI?

Vår utgångspunkt är inte att du måste ha jobbat med detta tidigare och din bakgrund får gärna vara annorlunda – så länge framtiden är inställd på oss. Vi sätter stor vikt på flertalet förmågor och egenskaper, så berätta gärna vilka som är dina främsta!

Vi är ett sammansvetsat gäng och hos oss får du förutom flera attraktiva förmåner, gott käk, afterworks mm även många skratt och en härlig gemenskap på köpet! Vi håller till på Eriksbergs industriområde i helt nybyggda, fräscha lokaler – kanske har du sett vår oranga skylt? I mörkret syns den från månen!

PRAKTISK INFO

Omfattningen är 100%, heltid och vi söker minst en ny kollega som kan börja omgående. Arbetstiden är standard dagtid, men eftermiddags-kvällsskift samt extrapass kan bli aktuella återkommande gånger per år.

Eftersom vi ombesörjer en del transporter samt både lastar och lossar lastbilar tycker vi det är ett plus om du har både körkort och truckkort. Det är dock viktigare med rätt egenskaper, inställning och personlighet – vilket vi kommer att fokusera på i denna tillsättning.

Eftersom vi stänger för semester v28-31 får du ställa eventuella frågor via vår mail, så återkopplar vi så snart vi kan, dock senast i v32 då vi öppnar och påbörjar gallringsprocessen. Vårt mål är att telefonsamtal samt intervjuer kan hållas från slutet av v32 till och med v34. Blir det ändringar i schemat så kommer det att stå på hemsidan – titta här först!

OBLIGATORISKA FRÅGOR!

Vi undrar:

  • Varför vill du jobba hos oss på Härdservice – vad lockar dig?
  • Varför ska vi anställa just dig – vad gör dig lämpligast?
  • Beskriv din drömarbetsgivare – vad värderar du mest?
  • När du haft en bra dag på jobbet – vad har hänt då?
  • Vad stressar dig mest av allt på jobbet: ange 3 saker?
  • Sist, men inte minst önskar vi veta vilken ingångslön ser du som rimlig för denna befattning? 

SÖK JOBBet så HÄR

Är du vår nästa Superhero? Välkommen med din ansökan senast 4:e augusti!
Vi kräver inte personligt brev, men vi vill gärna att du

  • Skickar oss ditt CV
  • Svarar på alla ovan frågor.

Frågorna är !OBLIGATORISKA!
Ansökningar utan svar på frågorna behandlas inte. 

Du ansöker genom att använda knappen här – den öppnar ditt mailprogram på datorn eller app på telefonen.

Använd INGEN annan adress tack!